Min Sundhedsplatform

Få hjælp til at forstå, hvordan "Min Sundhedsplatform" virker.

Min SundhedsPlatform

NYT
Der er nu også produceret en  lille film, der viser, hvordan man bruger Min Sundhedsplatform, ligesom der også er udviklet en app, som giver dig nem og hurtig adgang til Min Sundhedsplatform (iPhone/iPad og Android).
Læs mere (hopper længere ned på siden).

Bornholms Hospital og Ældre Sagen har indgået samarbejde om at hjælpe øens ældre borgere med at bruge Min Sundhedsplatform. Samarbejdet er etableret i regi af Udviklingshospital Bornholm.

Ældre Sagen Bornholms frivillige IT-hjælpere tilbyder at komme hjem til de ældre borgere, ligesom der vil blive afholdt kurser i at bruge Min Sundhedsplatform.
For mere information klik her (pdf, 114 kB - download og åbn).

Kort om Min Sundhedsplatform:

Du logger på Min Sundhedsplatform med NemID. På Min Sundhedsplatform kan du:

  • Kommunikere med sundhedspersonalet
  • Få indblik i dele af dine journaloplysninger
  • Udfylde og sende spørgeskemaer
  • Se svar på prøver
  • Få adgang til dine pårørendes Min Sundhedsplatform

Borgere, der inden for de sidste 10 år har været patient på et af Region Hovedstadens eller et af Region Sjællands hospitaler, kan logge ind på www.minsundhedsplatform.dk. For at kunne se sine oplysninger, skal man have været på hospitalet som led i sit forløb efter hospitalet gik på Sundhedsplatformen.

Min Sundhedsplatform er en del af Region Hovedstaden og Region Sjællands nye kommunikationsplatform og en del af hospitalernes nye IT-system, Sundhedsplatformen.

Film om Min Sundhedsplatform
Se en film om hvordan du logger på Min Sundhedsplatform og hvordan du finder hjælp
Se filmen (åbner i nyt vindue).

Min Sundhedsplatform som app
Min Sundhedsplatform har udviklet en app til - MinSP app - som giver dig nem og hurtig adgang til Min Sundhedsplatform (iPhone/iPad og Android)

Læs mere (åbner i nyt vindue).

Sidst opdateret 02.09.2019