•AFLYST• Danmark spiser sammen i uge 45 – nu også på Bornholm i Ældre Sagens regi

I uge 45 afholdes en lang række spisearrangementer over hele Danmark. Målet er at bekæmpe ensomhed – og skabe nye fællesskaber.

Aflyst pga. COVID-19

Danmark spiser sammen - Ældre Sagen Bornholm - Aakirkebyhallerne - Uge 45

Et tidligere "Danmark-spiser-sammen-arrangement" Hos Truberg i Gudhjem (foto: Steen Seifert Larsen)

Målgruppen er personer, der normalt sidder alene, som enlig, enke/enkemand, syg, pårørende til syg, førtidspensionist, nytilflytter eller nyskilt. Ikke blot for Ældre Sagens medlemmer, men for alle.

Folkebevægelsen mod ensomhed, der har mere end 70 foreninger, skoler, kommuner og virksomheder som medlemmer, står som initiativtager.

To spis-sammen-arrangementer

Corona‘en spændte ben for disse arrangementer i foråret. Ældre Sagens 'Danmark spiser sammen' blev dermed flyttet til uge 45/2020 i stedet.

Målet var at afholde et arrangement med op til 100 deltagere i samarbejde med DGI Bornholm. Desværre er der igen restriktioner i forbindelse med 2. bølge med coronaudbrud. Ældre Sagen Bornholm afholder i stedet to spis-sammen-arrangementer i Aakirkeby-Hallerne på nedenstående datoer med plads til højst 50 personer til hvert arrangement.

  • 5. november 2020, kl. 1200-1600.
  • 6. november 2020, kl. 1200-1600.

Et anderledes arrangement
Det bliver et noget anderledes arrangement i forhold til tidligere, idet der ikke bliver nogen let motion og ej heller fællessang. Der bliver rum til samtalen og samværet hen over dagens ret – dansk hakkebøf. Der udover kommer komponisten, sangskriveren og musikeren René Schmidt og underholder 2 x 30 minutter ved hvert arrangement. Kaffe og kage hører naturligvis også med ved sådan et arrangement.

 

Gå til toppen af siden

Sidst opdateret 28.10.2020