Søg på lokalafdelingens hjemmeside
Logo

2019.03.05 Årsmøde

05 marts 2019  Årsmøde i Ældre Sagen Aulum-Vildbjerg

Lokalafdelingens årsmøde 2019, som blev afholdt i Aulum Fritidscenter tirsdag den 5. marts, blev noget af en tilløbsstykke. Der var tilmeldt i alt 240 personer, hvilket var det største antal nogensinde til lokalafdelingens arrangementer.

Mødet startede med velkomst og sang, hvorefter X-dream Band, som er en gruppe på 7 unge fra Aulum-Holstebro området,  gav et par sang- og musiknumre, inden selve årsmødet startede.

På årsmødet aflagde formanden Aage Mikkelsen beretning, hvor han bl.a. fortalte om udviklingen og de mange arrangementer og aktiviteter der sker både på landsplan og ikke mindst det lokale arbejde. Lokalafdelingen er en af de største foreninger i området og har nu 2.550 medlemmer.

Årsregnskabet blev gennemgået af kassereren Jytte B. Jensen.

Derefter var der valgt til bestyrelsen, som består af 7 medlemmer og 2 suppleanter. Tove Karlsmose og Inger Dahl Knudsen ønskede ikke at genopstillede, og der var genvalg til Aage Mikkelsen, Karen Margrethe Jensen og Per Lundorff Jensen samt nyvalg til Birgit Svendsen og Hanna Lyngaa. Derudover består bestyrelsen af Thomas Høj Jørgensen, Henning Hedegaard, Jytte B. Jensen og Finn Rud Nielsen.

Efter selve årsmødet var der smørrebrød, øl og vand samt kaffe/te til alle, og derefter var der godt en halv times fantastisk dejlig musikalsk indslag og sang med X-dream Band.

En rigtig god aften, som sluttede med en fællessang kl. 21.45.

Du kan læse bestyrelsens beretning og årsregnskabet ved at klikke på nedennævnte links.

Årsberetningen

Årsregnskab for 2018

Sidst opdateret 13.11.2023