Søg på lokalafdelingens hjemmeside
Logo

2019.02.07 Fra Blå blink til rollator

Torsdag den 7. februar 2019 havde Ældre Sagen i Aulum-Vildbjerg arrangeret et foredrag med tidligere politibetjent Heinz Svoldgaard Hvid fra Thisted over emnet: ”Fra blå blink til rollator”.

Han fortale på en levende måde om hans korte tid ved politiet, hvad det kan medføre. De skulle være forberedt på lidt af hvert. Det kunne omhandle biljagter, slagsmål, røveri, vold, drab, samt prostitutions-, narko- og rockermiljø.

Han var ved politiet i 14 år og fortalte at i disse år kom han til skade 13 gange, hvor den alvorligste sket i 1999. Som 37-årig blev han dømt færdig og handicappet førtidspensioneret i 2001.

Levende fortalte han om politiarbejdet ved Københavns politi samt sikkerhedsbetjent i lufthavne og hvordan de kunne spotte personer som ikke havde ”helt” ren samvittighed.

I dag er han daglig på stærke morfinpiller for at dæmpe smerterne, og han har behov for krykker eller rollator, når han bevæger sig.

Selv om han var ramt af arbejdsskader ville han ikke forlade jobbet som betjent, idet han elskede det job.

Den sidste tid ved politiet var i Thisted. Her var han også hundefører med hunden Thorin.

 

Efter foredraget var der orientering fra Primo Tours om 2 rejser til Korfu og Rhodos, hvor der var flere som meldte sig til turene.

Arrangementet sluttede af med fællessang, hvor Lis Mølbæk spillede til.

Kl. 18.00 blev der serveret en rigtig god suppe lavet af Vildbjerg Sports- og Kulturcenter.

Der var tilmeldt 150 personer.

Sidst opdateret 13.11.2023