Velkomstmøde for nye medlemmer

Velkomstmøde for nye medlemmer i Aarhus Midt, -Nord og -Syd, i Vester Allé 8, Aarhus C

Mandag den 15. juni 2020 kl. 16.00-18:00 inviteres nye medlemmer til en orientering om Ældre Sagen og om det lokale arbejde.
De nye medlemmer vil modtage indbydelse via nyhedsbrev. 
Medlemmer, der ikke skulle modtage en invitation, er velkomne alligevel.

 

Velkommen til Ældre Sagen Aarhus Syd.

Her har du programmet for første sæson i 2020. God fornøjelse med læsningen.

Atter har de programansvarlige i Aarhus Syd arbejdet utrætteligt med at få de bedste tilbud frem til dig. Se programmet igennemog meld dig til det du gerne vil opleve.
'De programansvarlige'! Disse medlemmer af bestyrelsen, som år efter år ihærdigt finder forslag til programmet, de der sætter programmet op, og de der leder de forskellige tilbud til glæde for medlemmerne - dem er jeg glad for at have med i foreningen. Som altid prøver bestyrelsen at være er "mulehår" foran, prøver at se frem til næste sæson og være klar til den. -foredragsholdere, ledere, undervisere og andre skal bookes i god tid.

Det kan nok ikke kaldes et opslidende arbejde - men tager på kræfterne - det gør det! Selvom man kan blive medlem af Ældre Sagen fra man er 18 år, må vi se i øjnene, at de fleste af os aktive har rundet den første ungdom. Vi kan ikke blive ved med at trække hele læsset.

Jeg vil derfor anbefale, at I møder op til årsmødet den 10. marts 2020 kl. 14:00. Årsmødet kan bedst sammenlignes med en generalforsamling i andre foreninger. Det er på årsmødet lokalforeningens nærmeste fremtid planlægges, og der er valg til bestyrelsesposter. Kan du forestille dig at være med til at forme lokalforeningen i en periode - så stil op til valg! Det er ikke en livstidsstilling, du går ind til, hvis du bliver valgt - men tag et nap med et stykke tid.

Programmets tilbud er som altid tilpasset medlemmernes foretrukne ønsker, men du er altid velkommen til at henvende dig med andre forslag.

Vi glæder os til at se dig til den nye sæsons tilbud. 

På afdelingens vegne

Bo Jørgensen

  

 

Sidst opdateret 23.11.2019