Velkomstmøde for nye medlemmer

Velkomstmøde for nye medlemmer i Aarhus Midt, -Nord og -Syd, i Vester Allé 8, Aarhus C

Mandag den 17. juni 2019 kl. 16.00 inviteres nye medlemmer til en orientering om Ældre Sagen og om det lokale arbejde.
De nye medlemmer vil modtage indbydelse via nyhedsbrev eller pr. brev.
Medlemmer, der ikke skulle modtage en invitation, er velkomne alligevel.

 

Velkommen til Ældre Sagen Aarhus Syd.

Her har du det nye program fra Ældre Sagen Syd – gældende for efterårssæsonen 2019.

Hvis du har set en engelsksproget film, vil du sikkert kunne genkende dette fra to, som møder hinanden: ”How are you? I’m fine, thank you”. (Hvordan går det? Fint, tak). Det ville sikkert være utænkeligt, at svarer var ”Ikke særlig godt”.

Hvorfor nu drage denne hilsemåde ind i forordet til Ældre Sagen Syds program? Svaret er, at noget kunne være bedre. Medlemstallet er over 8.000 for afdelingen. Det er rigtig pænt, så potentielt kunne der være pladsmangel til alle vore arrangementer.

De mest populære tilbud er hurtigt udsolgte, men der er også tilbud, der ikke falder i medlemmernes smag. Vi prøver ihærdigt at finde de – set fra vores vinkel – bedste arrangementer og videreformidle dem til jer.

Ved nogle af vore tilbud er vi udelukkende et mellemled, der opkræver betaling – og ofte ret længe før arrangementets afvikling. Det kan helt bestemt være svært at beslutte, om man kan deltage i en tur et halvt år i forvejen, men laver vi en kortere betalingsfrist, hæves beløbet.

Vi har i denne sæson sat færre flerdagesture på programmet, men til gengæld flere kortere ture, som vi ved, mange er glade for at deltage i.

Vi vil rigtig gerne høre fra dig, hvis du forslag til nye tiltag, eller hvis du har ændringsforslag til vort eksisterende program.

De sidste to sæsoner har vi haft begynderbridge på programmet. Der var rigtig god tilslutning, og nu glæder vi os til at se de nye spillere på nogle af vore syv bridgehold.

Hvis banko er noget for dig, har vi planlagt at spille to eftermiddage – søndag den 29. september og søndag den 3. november. Se nærmere i programmet.

Vel mødt!

På afdelingens vegne

Bo Jørgensen

  

 

Sidst opdateret 28.04.2019