Postmesteren og brevduerne 15-6-2018

Fredag d.15. juni 2018 mødtes vores ”postmester” Jens Jørgen Rasmussen og vores godt 30 ”brevduer” i Kirsebærhavens Aktivitetscenter i Aabenraa omkring udlevering af Årsprogrammet for 2018-19.

Lokalafdelingens 3.716 medlemmer er fordelt over 2.618 adresser og ”brevduerne” sørger for at alle modtager det nye Årsprogram i deres postkasse.

”Postmester” Jens Jørgen modtager Årsprogrammerne med påtrykt medlemsnummer og adresse fra bogtrykkeren på sin privatadresse og går derefter i gang med at placere Årsprogrammerne i stakke opdelt efter gadenavne. Jens Jørgen laver herefter en rute til hver af ”brevduerne”.

Efter udlevering af de opdelte programmer hygger vi os med fællessang og en bid brød inden vi bliver sendt på gaden med det nye Årsprogram.

Ældre Sagen Aabenraa Lokalafdeling har de seneste mange år lavet et trykt Årsprogram der dækker vore aktiviteter fra august til juni. Årsprogrammet er et flot og informativt visitkort og mange af vore medlemmer har Årsprogrammet liggende i nærheden af telefonen.

Når vores nye hjemmeside går i luften kan man her læse Årsprogrammet elektronisk.

Derudover er der en månedlig fællesannonce hvor der i kort form gøres opmærksom på kommende aktiviteter. Fællesannoncen er et samarbejde med de andre fire lokalafdelinger i kommunen.

Der er endvidere omtale af kommende aktiviteter i Det Sker og kommunens blad Ruden.

På grund af systemet med ”brevduer” sparer lokalafdelingen porto til omdeling og vore frivillige får gratis motion. Lokalafdelingen modtager sponsorat fra Mads Clausen Fonden til delvis dækning af udgifterne til det trykte program.

(Fotograf: Henning Kræmer)

 

Sidst opdateret 02.09.2019