Andet

Caféen "HUSK"

Velkommen til vores Café "HUSK" i Aktivitetscentret, Hvidovregade 49, som er vores nye mødested, hvor I kan træffe andre mennesker i samme situation som jer selv. Hvor I også kan komme med jeres pårørende, familie, venner eller hvis du har mistet en pårørende, der har haft demens.

Lokalafdeling

Hvidovre

Hvem

For alle

Pris medlemmer

Gratis

Pris ikke medlemmer

Gratis

Hvornår

Anden søndag i hver måned
kl. 14.00 - 16.00

Særlige behov

Adgang med kørestol: Ja

Tilmelding

Tilmelding ikke nødvendig;

Mødested

Caféen "HUSK" Hvidovregade 49

Beskrivelse

Velkommen til vores Café "HUSK" i Aktivitetscentret, Hvidovregade 49, som er vores nye mødested, hvor I kan træffe andre mennesker i samme situation som jer selv. Hvor I også kan komme med jeres pårørende, familie, venner eller hvis du har mistet en pårørende, der har haft demens. Her får du muligheden for at opleve glæden ved at være sammen med andre og skabe et netværk og have hyggelige stunder.


Vores Café danner ramme om forskellige aktiviteter, socialt og hyggeligt samvær, sang og musik. Udflugter, erfarings udveksling, støtte og forståelse.  I caféen kan der købes kaffe/the, hjemmebagt kage og boller til rimelige priser. Foruden sang/musik er der altid en livlig snak rundt om bordene. I/du er altid velkomne til at være med i dette samvær. I 2021 er der åbent kl. 14-16 den anden søndag i hver måned.


Ferielukket i juli, august og januar måned.


Tilmelding IKKE nødvendig