Underholdning

SYNG MED – BLIV EN DEL AF KONCERTEN - Tørning Mølle den 7. november 2021

STJERNEDRYS - MUSICAL - SYNG MED - BLIV EN AKTIV DEL AF KONCERTEN SØNDAG DEN 7. NOVEMBER 2021 kl. 14:00. (Koncerten er flyttet fra den 15. marts 2020 og igen fra 15. november 2020).

Lokalafdeling

Haderslev

Hvem

For alle

Pris medlemmer

160 kr., entrebilletter - husk at oplyse dit medlemsnr. ved bestilling

75 kr., børn

Pris ikke medlemmer

185 kr., entrebilletter

75 kr., børn

Hvornår

07.11.2021 kl.14.00-16.00

Tilmelding

Tørning mølle tlf. 74 50 74 50 - husk at oplyse ÆldreSagen-medlems nr.

Mødested

Tørning Mølle, Tørningvej 6, Vojens

Beskrivelse

Der venter noget af en sjov koncert-oplevelse, når Tørning Mølle ved Hammelev inviterer på ”stemmetræningskoncert” søndag d. 7. november 2021 kl. 14.00


Den musikalske kulisse er en rejse fra Sebastians musical ”Skatteøen”, over iørefaldende klassikere som Tøsedrengenes ”Sig du kan li’ mig” og Kim Larsens ”Papirklip”.


Det er Nete Nørgaard-Nielsen, der er vokset op i Hammelev, som vender hjem for en kort stund sammen med et par andre professionelle sangere og musikere for at give koncert i Tørning Mølles dejlige kulturlade.


Der bliver også mulighed for tilhørerne at synge med. For i koncerten er et indslag med en underholdende stemmetræning, og den munder ud i fælles sang.


- Vi oplever ofte, at der er tilhørere, der siger: Uha nej, det er slet ikke mig at synge, fortæller Nete Nørgaard-Nielsen. Men det viser sig altid, at det er det. Det er kun et spørgsmål om at komme i gang og finde ud af, hvor meget ens stemme faktisk kan. Og opleve glæden ved at synge – og fællesskabet ved synge sammen med mange andre.


Sopran Nete Nørgaard – Nielsen, og Thomas Gammelgaard, der synger og spiller klaver. Desuden er bassisten Jesper Falkensteen også med.


Nyd denne lækre koncert siddende ved caféborde, med et glas vin, en øl eller vand. I pausen kan der købes kaffe med småkager.


Arrangør: Ministry of Music I samarbejde med Tørning Mølle til improvisationsforestillingen ”Syng med - bliv en del af koncerten”  – hvor Du spiller en aktiv rolle.