Underholdning

Bal og Buffet for livsglade voksne.

God Mad & God Musik hver lørdag til bal hos Kultur- og Borgerforeningen Haderslevhus. Dørene åbnes kl. 19 og der serveres en lækker middag kl. 19.30. Dernæst dans til live-musik fra kl. 20.30-01-30.

Lokalafdeling

Haderslev

Hvem

For alle

Pris medlemmer

250 kr., mad og entre

120 kr., dans uden mad

velkomstdrink

Pris ikke medlemmer

250 kr., mad og entre

120 kr., dans uden mad

Hvornår

Alle uger
Lørdag kl. 19:30 - 01:30

Tilmelding

HaderslevHus 25322825 helst via sms eller via hjemmesiden haderslevHus.

Mødested

HaderselvHus

Beskrivelse

Vi ønsker nok alle at være en del af et fællesskab, at samles om en fælles interesse  - danseglæden - eller bare få en god snak henover bordet. Et samvær på tværs  af flere generationer


Men hvor findes dette.!! Kultur- og Borgerforeningen Haderslevhus har forsøgt at skabe rammrne til et hyggeligt samvær hver lørdag, hvor der er god mad og god musik. Se nærmere om musikarrangementerne på dette link https://www.place2book.com/da/list/EM8298


Dørene åbnes kl. 19 og der serveres en lækker middag kl. 19.30. Dernæst dans til live-musik fra kl. 20.30-01-30.


Der lægges sjæl i at alle skal føle sig velkommen - både hvis du kommer alene eller i flok.


Der er mulighed for at bestille plads ved fællesbordet forinden ,så  du er med i fælleskabet fra begyndelsen. Ingen skal føle sig alene.  hvis i re der ønsker at sidde sammen kan du også bestille et bord kun til dit selskab, hvis selvskabet består af 4 prsoner eller flere. 


Tilmelding til Haderslevhus tlf. 25322825  ( helst sms) eller via billetsalg online på http://haderslevhus.dk/om-hh/borgerforeningen/


Mad og entré -250,00 kr.
(+ billetgebyr DKK 4.75)
Dans uden mad -120,00 kr.
(+ billetgebyr DKK 4.75)


Ved  bestilling bedes du oplyse dit medlemsnr. af  Ældre Sagen  og du vil ved forevisning af medlemskortet ved  indgangen  få en velkomstdrink uden beregning.Det kræver et medlemskab af Borgerforeningen for at skunne deltage i disse arrangementer,Medlemskabet koster årligt 50 kr. Som medlem af Ældre Sagen få du en rabat på 50% på Borgerforeningens medlemskab. således at du kun betaler 25 kr.


Kultur og Borgerforeningen HaderslevHus.


Foreningens formål er at forebygge ensomhed samt skabe oplevelser for befolkningen i Haderslev kommune.
Foreningen vil arrangere sociale aktiviteter for alle aldre, således at børn, unge, forældre og seniorer kan samles på tværs af generationer og genrer. Disse oplevelser skal være mindeværdige, og af følgende karakter: kulturelle, musikalske, underholdende og ikke mindst kulinariske.

I samarbejde med Haderslevhus, vil vi lave aktiviteter, der samler mennesker. Der er især fokus på børne- og senioraktiviteter.