Foredrag og møder

Skriv din livsfortælling (i tide)

Alle har en spændende livshistorie, som fortjener at blive fortalt. Det behøver man ikke være rig eller berømt for. Kom til Unna Hvids foredrag i InSide, hvor du får et godt bud på, hvordan din fortælling kan blive bredt ud

Tilmeldingsfrist 28.10.2021 kl. 20.00
Tilmeld

Lokalafdeling

Hammel

Hvem

For alle

Pris medlemmer

100 kr., inkl. kaffe og kage

Pris ikke medlemmer

125 kr., inkl. kaffe og kage

Hvornår

01.11.2021 kl.14.00-16.00

Særlige behov

Adgang med kørestol: Ja

Tilmelding

Ellen M. Clausen, 21 64 99 57, FM.Hammel.711@aeldresagen.dk

Mødested

InSide, Dalvej 1, Hammel

Beskrivelse

Alle har en spændende livshistorie, som fortjener at blive fortalt. Det behøver man ikke være rig eller berømt for. Men den mundtligt overleverede historie overlever kun så længe, der er nogen, som kender den til at fortælle den videre.


Med foredraget får du en forklaring på, hvorfor det er vigtigt at skrive sin livsfortælling ned, og hvordan det kan være til glæde for både dig selv og din familie. Du får råd og ideer til at komme i gang med at skrive, så projektet ikke virker uoverkommeligt.


Foredraget holdes med udgangspunkt i Unna Hvids tre bøger om livsfortællinger, "Skriv din livsfortælling - hvorfor og hvordan", "Skriv dit arbejdsliv - sådan gør du" og "Tingene fortæller...". 


Arrangementet bliver skrivetolket v/Høreforeningens Tolkeformidling.


PS.
- Du kan også tilmelde dig foredraget på tlf. 2491 5730.Foto fra Unna Hvids hjemmeside


Formålet med foredraget er at opfordre, inspirere og hjælpe folk til at komme i gang med at skrive deres livsfortælling. 


 


*NYT*


Hvad med at indsamle en række lokale livsfortællinger og få dem trykt i et fint bogværk – afsluttende med en festlig bogreception, hvor bidragsyderne til bogen læser op af deres fortællinger?