Bofællesbasen

Vil du gerne flytte i bofællesskab? Her kan du søge efter både aldersblandede- og seniorbofællesskaber i Ældre Sagens database over bofællesskaber i Danmark.
​​​​​

Vil du gerne flytte i bofællesskab? Her kan du søge efter både aldersblandede- og seniorbofællesskaber i Ældre Sagens database over bofællesskaber i Danmark.
​​​​​
Region
Kommune
Ejerform
Boligstørrelse
Boligtype
Antal boliger
Aldersfordeling
  
Bofællesskabsbasen indeholder i dag mere end 200 bofællesskaber og seniorboliger med fællesrum. Her får du – som det eneste sted på nettet – et samlet overblik over bofællesskaber og seniorboliger i hele landet - både for ældre og for alle aldre.
 
Vi arbejder naturligvis hele tiden på at opdatere bofællesskabsbasen.
 
Sådan søger du i Bofællesskabsbasen
For at du hurtigt kan finde frem til netop den bolig, som du ønsker at vide mere om, er det en god idé at begrænse din søgning ved hjælp af de viste rulle-menuer i søgeboksen ovenfor.

Når du har foretaget en søgning, vil du blive præsenteret for en oversigt over de bofællesskaber/seniorboliger, der matcher dine søgekriterier.
Oversigten indeholder:
  • navnet på bofællesskabet
  • antal boliger
  • kommunen, som bofællesskabet ligger i
På denne måde søger du i hele basen.
 
Hvordan kommer du i kontakt med bofællesskabet?
Hvis der nederst på oversigten er et link under "Hjemmeside", kan du klikke videre herfra direkte til bofællesskabets administrator. Står der ingenting, har vi desværre ingen kontaktoplysninger. Her må vi opfordre dig til selv at køre hen til bofællesskabet, ringe på en vilkårlig dør og spørge, hvordan du skal forholde dig, eller hvem, du skal kontakte, hvis du ønsker at bo netop her.
 
Kontakt os
Hvis du har behov for yderligere hjælp, eller hvis du i øvrigt har kendskab til bofællesskaber og seniorboliger med fællesrum, som ikke er med i vores database.
 


Nu klikker du på bofællesskabets navn, og der kommer en oversigt frem med relevante oplysninger om boligernes størrelse, type, ejerform, alderskrav, særlige forhold m.m. Nederst på oversigten er der et link til Krak, som du kan bruge til helt præcist at se, hvor bofællesskabet ligger.

Du kan udskrive oversigten ved at trykke på "Udskriv".

Tema om bofællesskab
Hvordan er det at bo i et bofællesskab? Hvad er fordele og ulemper? Vi har samlet et helt tema, der giver dig overblikket.